Facilitati

In imediata apropiere a complexului nostru rezidential, se gasesc restaurante cu specific libanez, italian, pescaresc, international si cluburile Fratelli BEACH, EGO BEACH, CRAZY, Loft, Le Gaga, Breeze.

De asemenea, va puteti bucura de accesul rapid pe plajele: PURO BEACH, CRAZY BEACH, H2O, IPA NERA si KUDOS unde puteti practica sporturi nautice si inchiria echipamente sportive. Dupa distractie, va puteti bucura de o paleta diversa de rasfaturi gastronimice in restaurante cu specific chinezesc, international si pescaresc.

Cumparaturile sunt extraordinar de usor de facut din centrele comerciale apropiate: Careffour, City mall, Maritimo si Metro la 10 min. Pentru shopping ocazional exista si 2 mini marketuri in cartier.

Am fost impresionata de calitatea finisajelor si calitatea generala a apartamentelor. Am vazut multe tipuri de apartamente in alte complexuri rezidentiale, insa Mamaia Summerland este, de departe, cea mai buna alegere pe care am facut-o.
Sonia Olaru
Sunt din Constanta. Am cumparat un apartament in Mamaia Summerland pentru ca am vazut de la inceput cum a fost construit si stiam ce calitate au imobilele. Acum inchiriez apartamentul pe durata verii la turisti si sunt foarte multumit!
Petre Chelaru